Investeer in de Gezondheid van Uw Team

Maak uw zakelijke account aan

dynamische werkomgeving

Ergonomische bedrijfsoplossingen

Professioneel advies

dynamische werkomgeving

Ontdek de Ergonomische Revolutie met QUIESCO®

Welkom bij QUIESCO, uw Partner in Gezondheid en Ergonomie

In de hedendaagse werkomgeving is het welzijn van werknemers niet langer een luxe, maar een noodzaak. Bij QUIESCO begrijpen we dit en bieden we een reeks premium ergonomische oplossingen aan die speciaal ontworpen zijn om uw team gezond, productief en gemotiveerd te houden. Onze producten, variërend van ergonomische stoelen tot verstelbare bureaus, zijn ontworpen met zowel comfort als functionaliteit in gedachten, perfect voor de dynamische eisen van de moderne werkplek.

Waarom Kiezen voor QUIESCO?

  • Gezondheid op de Werkvloer Voorop: Gezond slapen en werken staan centraal in ons ethos. Wij geloven dat een gezonde werkomgeving leidt tot verhoogde productiviteit, minder ziekteverzuim en een algeheel gelukkiger team. Onze ergonomische producten zijn ontworpen om rugpijn te verminderen, een correcte houding te bevorderen en de algehele welzijn van uw team te verbeteren.
  • Premium Kwaliteit en Innovatie: Bij QUIESCO zetten we ons in voor kwaliteit. Onze producten, zoals het QUIESCO® hoofdkussen, de ergonomische matrassen, en de revolutionaire HÅG Capisco zadelstoel, zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van een ergonomische werkplek.
  • Duurzame Oplossingen: Wij geloven in het creëren van een gezondere wereld, niet alleen voor onze klanten maar ook voor de planeet. Onze producten zijn duurzaam ontworpen om een lange levensduur te garanderen, waardoor de ecologische voetafdruk van uw bedrijf wordt verkleind.
  • Op Maat Gemaakte Pakketten: Elk bedrijf is uniek, en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van uw organisatie. Of u nu een klein start-up team hebt of een groot corporate bedrijf, wij kunnen een pakket samenstellen dat bij u past.
  • Deskundige Ondersteuning en Training: Naast onze producten bieden we ook workshops en trainingen aan om uw team te leren over de principes van gezond werken en slapen. Onze deskundigen zijn beschikbaar om uw werkplek te transformeren in een ergonomisch geoptimaliseerde omgeving.

Sluit u Aan bij de Ergonomische Werkplek Revolutie

Kies voor QUIESCO en investeer in de gezondheid en het welzijn van uw team. Samen kunnen we een gezondere werk- en slaapomgeving creëren die niet alleen het welzijn van uw werknemers bevordert, maar ook bijdraagt aan de algehele succes en groei van uw organisatie.


Voor meer informatie over onze producten en diensten of om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen, mail naar info@quiesco.nl. Samen creëren we een gezondere wereld voor u en uw team.


VEELGESTELDE VRAGEN - ZAKELIJKE KLANTEN

Kan ik korting krijgen voor grote bestellingen?

Wij bieden speciale prijzen en kortingen voor bulkbestellingen en zakelijke klanten. Neem contact op via info@quiesco.nl om uw specifieke behoeften te bespreken en een offerte op maat te ontvangen.

Krijg ik een factuur met Nederlandse BTW?

Nadat u zich als zakelijke klant hebt geregistreerd, controleren we met behulp van de VIES-tool of u in aanmerking komt voor grensoverschrijdende handel binnen de EU. Dit proces kan 24 uur duren. Na goedkeuring ontvang je per e-mail bericht en kun je, indien van toepassing, belastingvrije prijzen (0% BTW) op onze website bekijken.


BEKIJK ONZE OPLOSSINGEN

Capisco 8010

CAPISCO 8010

Tijdloos design icoon.

Bekijk deze oplossing

varier move krukstoel

VARIER MOVE

Beweeg vrij.

Bekijk deze oplossing

Varier thatsit

VARIER THATSIT

Trendy schommelstoel

Bekijk deze oplossing