Over Quiesco

Sinds 2015 rebelleren wij tegen de foute informatie die verspreid wordt over gezond slapen-werken-leven. Op basis van onze expertise creëren en selecteren wij de beste ergonomische oplossingen.

Quiesco's missie is om diegene die een gezonde slaap- en werkomgeving willen creëren te ondersteunen. Al vanaf het begin zijn we bezig met het verzamelen en delen van kennis over de principes van gezond slapen en werken. Via samenwerking baseren we ons op jarenlange klanteninteractie, fysiotherapeuten, gespecialiseerde rug- en nekscholen en ziekenhuizen. We zijn trots om een toonaangevende autoriteit te zijn op het vlak van gezond slapen-werken..

Op onze site bieden we betrouwbare informatie met als doel een helder licht te schijnen in de zwaar mis-informeerde slaap-werk-gezondheidsindustrie. 

Wij hebben onze selectie gemaakt van de werelds beste ergonomische oplossingen om een gezondere werk- en slaapomgeving te creëren. Op basis van onze ervaring ontwerpen we ook onze eigen producten: het Quiesco kussen: het meest ergonomische kussen ter wereld en het Quiesco matras.

Ook op vlak van service gaat Quiesco verder dan de norm door het aanbieden van gratis verzending en gratis retour. Dankzij deze unieke service is er geen enkele raden om onze premium producten niet te proberen.

Samen creëren we een gezondere wereld. 

TAKE CARE.


ONZE GESCHIEDENIS

2013: Het Quiesco kussen wordt ontworpen door Stéphane Mannekens. 

2013-2015: Quiesco wordt exclusief verdeeld binnen een lokaal dealernetwerk.

2015: De opkomst van het online shoppen en het gebrek aan betrouwbare informatie op het internet over gezond zitten en slapen inspireert Quiesco om zijn focus te vergroten.

2016: Quiesco start zijn eCommerce activiteit in België via quiesco.be.

2017: eCommerce breidt zich uit naar Nederland via quiesco.nl.

2018: Quiesco wordt het Best Beoordeelde Ergonomische Kussen in België. eCommerce breidt zich uit naar Frankrijk via quiesco.fr.

2019: Quiesco.com wordt gelanceerd. Het Meest Ergonomische Hoofdkussen ter Wereld wordt wereldwijd beschikbaar.

2020: Ons volledig assortiment van slaap- en werkoplossingen wordt online beschikbaar binnen Europa via quiesco.com, quiesco.fr, quiesco.be and quiesco.nl


MISSION STATEMENT

 

"This is for the people who care.
Care about nature.
Care about others.
Care about themselves.
Here is to those who changed the world by caring.
We salute them.
We honor them. 
We care for them."

Quiesco - TAKE CARE


QUI ES CO ?

Quiesco is een e-onderneming die gespecialiseerd is in ergonomische oplossingen van hoge kwaliteit die bijdragen tot het creëren van een gezonde slaap-en werkomgeving.

Sinds 2017 is Quiesco actief in Nederland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.