Test de Quiesco matras als testpersoon


Wij zoeken 10 kandidaten (5 mannen/ 5 vrouwen) die willen deelnemen aan ons proefproject waarbij we kwalitatieve feedback over ons product en onze service verzamelen. Het doel van dit project is om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn in de toekomst. 

Voldoet u aan de volgende criteria ? : 

  • U heeft last van rug- en/of nekpijn of andere specifieke lichamelijke klachten;
  • U slaapt voornamelijk op uw zij of op uw rug;
  • U bent minstens 40 jaar.

Als u aan de bovenstaande criteria voelt, kan u zich inschrijven voor het project. U zal gedurende 30 dagen de Quiesco matras gratis, zonder voorafbetaling, bij u thuis testen (voor een gewone aankoop buiten het proefproject geldt een testperiode van 100 dagen). Indien u tevreden bent, heeft u na afloop de mogelijkheid om €100 korting te krijgen als u de matras wenst aan te kopen.

In ruil hiervoor vragen wij u een review te schrijven van minstens 200 woorden (1/4 van een bladzijde) en zullen wij u 2 maal (op dag 10 & dag 20) telefonisch contacteren (max. 10 minuten) om enkele vragen te stellen in verband met uw slaapcomfort.

Bent u geïnteresseerd? Schrijf u dan in voor ons proefproject waarbij u wij u persoonlijk begeleiden naar een gezondere slaaphouding om uw klachten te verminderen.

schrijf je in via info@quiesco.be