HAG Capisco - Instructies, Onderhoud en Vervanging


Hoe vervang je de bekleding van de zitting bij de HAG Capisco 8106 en 8107?


Hoe vervang je de bekleding van de rugsteun bij de HAG Capisco 8106 en 8107?


Hoe vervang je de bekleding van de hoofdsteun bij de HAG Capisco 8106 en 8107?


Gemakkelijk de stoffering van je Capisco vervangen

Het vervangen van de bekleding van een HAG Capisco bureaustoel is een eenvoudig proces. Of je oude stof nu vuil is geworden of je gewoon een nieuwe stijl wenst? Het kan gemakkelijk. Zo krijgt je stoel een tweede leven.

Hieronder volgt een stapsgewijze handleiding voor het vervangen van de bekleding van je HAG Capisco bureaustoel.

  • Stap 1: Kies je nieuwe bekleding. Het kan tot 8 weken duren voor je nieuwe stof geleverd wordt. Daarom raden we aan om eerst de nieuwe bekleding voor je stoel te kiezen. Er zijn verschillende soorten bekleding (synthetisch, wol, leder, ...) in verschillende kleuren beschikbaar. Maak een keuze dit past bij jouw persoonlijke behoefte en de stijl van je werkplek. Hier vind je een overzicht van textielopties voor de HAG Capisco.
  • Stap 2: Verwijder de oude bekleding. Begin met het verwijderen van de oude bekleding van de stoel. Bekijk bovenstaande video's voor de instructies voor de verschillende delen van de bureaustoel. Verwijder eenvoudig de oude bekleding van de stoel.
  • Stap 3: Bevestig de nieuwe bekleding.  Bevestig de nieuwe bekleding rond de stoel. Zorg ervoor dat de bekleding strak op de stoel zit en dat deze goed is bevestigd.
  • Stap 4: Test de stoel. Test de stoel voordat je hem weer gebruikt. Zorg ervoor dat de bekleding goed is bevestigd en dat de stoel comfortabel zit.

Met deze stapsgewijze handleiding kan je de bekleding van je HAG Capisco bureaustoel gemakkelijk vervangen. Dit zal je stoel weer als nieuw doen aanvoelen en zorgen voor een frissere uitstraling. Vergeet niet om te controleren of je stoel nog onder garantie valt, zoals vaak het geval is voor bureaustoelen. Zo kan je eventuele problemen oplossen zonder dat je de kosten hiervoor zelf hoeft te dragen.

Prijzen HAG Capisco Bekledingshoezen

Prijslijst HAG Capisco hoezen
Prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud. Prijsgroep 1: synthetische stoffen, prijsgroep 7: leder.

HEB JE NOG EEN VRAAG OVER DE CAPISCO BUREAUSTOEL?
CONTACTEER ONS VIA INFO@QUIESCO.NL. WE ANTWOORDEN JE BINNEN 24 UUR.


HÅG Capisco 8010 Petrol kleur

HÅG CAPISCO 8010

Bekijk

HÅG CAPISCO 8020 grijs

HÅG Capisco 8020

Bekijk

HÅG CAPISCO 8106

HÅG Capisco 8106

Bekijk

HÅG Capisco 8107 rood

HÅG CAPISCO 8107

Bekijk